Акрилни настилки

Акрилната настилка е универсално, висококачествено покритие за спортни терени. Върху нея могат да се играят почти всички видове спорт – баскетбол, хандбал, футбол, волейбол, лекоатлетически спортове…, като специално е създадена за игра на тенис (т. нар. „твърд корт“). Повечето системи имат сертификати от ITF. Това е официалната настилка на много от турнирите по тенис в света, дори и на два от Големия шлем. Като цяло този вид настилка е най-подходящ, когато се търси бързина, отскок на топката и сцепление. Изключително издръжлива е на различни атмосферни условия, както и на голямо натоварване. Може да се полага на открито и закрито. Акрилното покритие може да се положи директно върху асфалт/бетон или върху предварително положена гумена подложка за омекотяване.

Акрилната настилка представлява система от няколко слоя акрилен резин, примесен с пигмент, кварцов пясък и цимент. Нанася се като саморазливна замазка на няколко слоя. Различните системи се характеризират с различен брой и вид слоеве. Като най-горният обикновено е изключително износоустойчив, а под него се нанасят слоеве с усилена еластичност и/или запълващи неравностите свойства. Полага се върху здрава, равна и гладка повърхност – нов асфалт или шлайфан бетон. Разчертаването става със специално сгъстена, маркировъчна боя на същата основа.

„ТиБи Флорингс“ ЕООД предлага няколко вида акрилни системи. Като освен доставка, извършваме и професионален монтаж, и поддръжка.

Видове системи

Courtsol Standing System

Courtsol Standing Plus System

Courtsol Comfort System

Courtsol Pro System

Courtsol Economical System

Courtsol Roller / Velodrome System

Монтаж и поддръжка

За да бъде походяща за спорт настилката, за да има нужните качества и да не се компрометира, трябва да се положи при подходящи условия, и от специализиран (оторизиран) екип, който да спaзи технологията, предписана от производителя. Монтажните ни екипи са обучени и сертифицирани от Courtsol (Франция).

Освен всичко това, за да важи предоставената гаранция, трябва да се спазват и указанията за поддръжка.

Цялата необходима информация за монтаж и поддръжка можете да намерите в документите по-долу.

Документация

i

Courtsol Сертификат

i

Полагане на акрилни системи

i

Реновиране на акрилни системи

i

Акрилни системи

i

Поддръжка на акрилни системи